TEKNOLOGIEN BAG PRODUKTERNE

ProHeat er en førsteklasses isolering. Det har høj åndbarhed. Det er allergivenligt og sikkert for huden. Hi-tech teknologier bliver brugt til at udvikle den fiber, der gør det muligt at efterligne naturlig dun. ProHeat er en kompositisolering. Den består af mikrofibre, der indeholder luft og fibre. Det giver en høj varmeisolerende egenskaben pr. vægtenhed og produktets kompakte udseende. 

Exstreme
Climatic Extreme er en vandtæt og åndbar membran. Systemet med tre lag består af ydre tekstil, membran og foring. Climatic Extreme er en meget tynd fluoroplastisk membran, der har en meget stor mængde huller pr. kvadratisk enhed. Disse huller er meget små i størrelse, derfor vandmolekyler i dampform passerer gennem membranen, men vanddråber på grund af deres større størrelse ikke passerer ind i tøjet. 
Climatic Pro er en membran, der giver beskyttelse mod vind og vejr. På grund af absolut vindtæt og maksimal dampgennemtrængelighed holder produkter med Climatic Pro sig længe i behagelig tilstand under forskellige vejrforhold og aktiviteter. Climatic Pro er perfekt til udendørs aktiviteter som jagt, fiskeri osv.