OM REMINGTON SYNERGY WORLD

Bag Remington Synergy World står Trine og Dennis. Vi er ivrige udemennesker og lystfiskere.

Alle ved at når man tilbringer mange timer udendørs i al slags vejr, er påklædning en stor del af succesoplevelsen. Når tøjet er i orden, bidrager det til at alting går op i en højere enhed.

Vi gik derfor på jagt efter et brand, der designede lækkert tøj til udelivet, samt til et prisvenligt niveau. På denne rejse fandt vi Remington Synergy World. Remington er en amerikansk født virksomhed, som i mange år har produceret jagttøj, og deres jagt kollektion er bred. Deres mission var lig vores, at skabe en brand, som kunne købes af mange. Deres produkter ligger fra priskategorien billig og op til middel. Jagttøjet fra Remington skal tilfredsstille behovet ved alle, både nybegynderen, men bestemt også den erfarne jæger.

Remington har mange års erfaring i produktion af jagttøj, og har sidenhen udvidet fra jagttøj, til også at produceret tøj til lystfiskeren, samt udemennesket.

Al tøj fra Remington er produceret af den nyeste teknologi. De har udviklet deres egne membraner, som sikrer at tøjet opnår den ønskede funktion, hver end det er at være vandtæt eller at kunne bevæge sig lydløst i terræn.

Meget af jagttøjet kommer i sæt. Prisen, der vises, er derfor for komplet sæt, bestående af en buks og en jakke.

Størstedelen af jagtsættene har en membran, som gør dem både vind- og vandtætte, men samtidig opretholder en god åndbarhed. Remington har selv designet 3 membraner, som bruges al efter hvilket behov produktet skal dække. På hvert enkelt jagtsæt vil stå hvilken membran, der er benyttet. Membraner kommer dog ikke uden kompromis, derfor er der ingen produkter der er 100 % vandtætte. Flere timer i kraftig regn, vil på et tidspunkt trænge igennem.

Remingtons kollektion har både jagttøj til stillesiddende jagt og til aktiv jagt. Til den sidestillende jagt, vil vi i de kolde måneder anbefale termoundertøj, bestående af buks og overdel, samt et jagtsæt udenpå. Har du problemer med at holde varmen vil en fleecetrøje som 2 lag være en oplagt mulighed.

Så er du ivrig efter ordentligt udstyr til din jagt, men ikke klar til at betale for meget, så tag et kig på jagttøjet fra Remington. Jagt er ikke blot en livsstil, det er en hobby, der tiltrækker flere og flere år efter år.  Remingtons kollektion gør det muligt for os at sælge jagttøj til riffeljagt, haglbøssejagt, pürschjagt, til skydebanen eller til dig, der er hundefører.

Har du brug for vejledning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi svarer på mails indenfor 1 døgn, ellers er vi på telefonen. Når vi ikke at tager den, så læg en besked, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Er du interesseret i at prøve og mærke kvaliteten inden køb, åbner vi gerne vores showroom efter aftale.