Jagttøj til mænd

Remington Synergy World er førende inden for udvikling og produktion af jagttøj til mænd der ønsker jagttøj med med høj standard til fornuftige priser.

Alle produkter fra Remington er udviklet i samarbejde med erfarne jægere. Deres store fokus på funktionelt jagttøj har resulteret en bred kollektion af jagttøj til mænd i en prisvenlig klasse.
Vi ved at du ofte skal bevæge dig igennem kuperet terræn, der kan være mudret eller fugtigt, derfor er det vigtigt at du står fast i dine jagtstøvler. Derudover er det vigtigt at din jagtbeklædning er slidstærk, grundet omgivelser du bevæger dig i. Dette og meget mere er grundlaget for at Remington producerer lækkert, slidstærkt og ikke mindst funktionelt jagttøj til mænd.

Jagttøj til Vintermånederne 

Den rette påklædning er vigtig for din succesoplevelse på din jagt. I vinterens kolde måneder er det derfor vigtigt at du har det rette jagttøj, som kan holde dig varm i flere timer.

I vores kollektion finder du jagtsæt, som er isoleret med ProHeat, som er en førsteklasses isolering. Denne isolering har høj åndbarhed og er allergivenlig. For at udvikle denne fiber, som kan efterligne naturlige dun er der brugt Hi-tech teknologi. Vigtigst at fremhæve ved Proheat isolering er at den har høj varmeisolerende egenskab pr. vægtenhed, samt produktets kompakte udseende.

Alt dette betyder at du får et varmt jagtsæt, hvor du kan sidde stille og stadig holde dig varm, uden du føler dig begrænset i din bevægelighed.

Jagttøj til Forårs- og efterårsmånederne

Især i de omskiftelige vejrperioder kan det være svært at ramme det rette jagttøj. Remington har udviklet flere jagtsæt, som kaldes ’demi-suit’, altså jagtsæt specielt udviklet til disse perioder. Jagtsæt i denne kategori er kendetegnet ved at have en vandafvisende, samt åndbar membran Climatic Pro. Jagtsættene vil i de lune perioder kunne bruges alene, mens de er i koldere periode vil kunne kombineres med et termoundertøj sæt, og evt. et fleece mellemlag.

Så er du interesseret i at se mere på vores jagtsæt, så tag et kig her.

Jagttøj til Sommermånederne

Remingtons kollektion er under konstant udvikling, og senest i denne udvikling er der begyndt at komme produkter, egnet til højsommeren. Disse produkter lander snart på vores lager, og vi glæder os til at fortælle Jer endnu mere om dem. Hold derfor gerne et vågent øje med vores jagtnyheder 2022.

Jagttøj til mænd, også til hverdag

Vi ved at jagt ikke blot er en hobby, men en livsstil. Derfor vil du også kunne finde jagtjakker, som kan bruges til hverdag. Jakkerne er designet med jagt for øje, men i et mere modemæssigt perspektiv. Flere af Remingtons jagtjakker, trøjer eller jagtveste kan i særdeleshed bruges til hverdag. Vil du toppe det, kan du også tage et kig på vores caps eller kasketter her.

Se hele vores udvalg i overdele til jagt her

Et ekstra godt tilbud på jagttøj til mænd

På vores jagttøj outlet finder du udgående produkter til tilbudspris. Ofte er det begrænsede størrelser, der er tilbage. Men vi opdaterer hele tiden vores jagttøj outlet, så du altid kan finde et godt tilbud.

Se vores jagttøj outlet her.