Jagtsæt

Jagtsættene fra Remington består af en jakke og en buks, som er designet til den ønskede årstid. Remington laver mange 'demi-suits', altså sæt der passer til de skiftende årstider. Disse sæt kan især bruges forår og efterår, men kan også bruges i den lune vinter med det rette termotøj indenunder. 

Lag på lag beklædning - med jagtsæt

Vi anbefaler altid lag på lag beklædning, da det giver dig den bedste forudsætning for at ramme den rette og behagelige temperatur for netop dig.

Udover 'demi-suits' findes der flere sæt til den kolde vinter. En stillesiddende jagt en kold vintermorgen vil kræve et sæt der har god isolering. Alle vintersæt fra Remington har en ProHeat isolering, som er udviklet til at efterligne naturlig dun. ProHeat har en høj varmeisolerende egenskab, samt giver god åndbarhed. 

Jagtsæt til al slags vejr? 

Skal du på jagt i alt slags vejr, kræver det at din garderobe har en vandtæt sæt tøj til jagt. Går du efter et højt vandsøjletryk, så kig efter jagtsæt med membranen Climatic Extreme. Vores jagtsæt, som har denne membran betegnes som værende vandtæt med et vandsøjletryk på 10.000 H20/m2/24h. Vores mest populære vandtætte jagtsæt er uden tvivl Stormfront. Flere kunder har meldt tilbage at de har oplevet at være den sidste mand på jagten, der ikke var våd til det inderste. 

Leder du derimod efter det perfekte tøj til pürschjagten er vores klare anbefaling at tage et kig på Stalker Green Foreste jagtsættet. Dette sæt er Remingtons bud på et lydløst sæt til jagten. Sættet er testet af flere kunder, som giver det god anbefaling, i særdeleshed på bevægelighed og muligheden for at liste sig frem i terræn. 

Remingtons kollektion gør det muligt for os at sælge jagttøj til riffeljagt, haglbøssejagt, pürschjagt, buejagt, til skydebanen eller til dig, der er hundefører.

Remington Synergy World har udvalget i jagttøj til mænd, der ikke bare har jagt som en hobby, men som en livsstil.

Se hele udvalget af jagttøj til mænd→