Fodtøj

Det rette fodtøj er vigtigt når du skal opholde eller bevæge dig i naturen i længere tid. 

Remington producerer jagtstøvler, jagtsko, vandrestøvler, samt sneakers. Fælles for alle deres produkter er at give mest mulig komfort for pengene. 

Hvad end det er det perfekte jagtstøvle du leder efter eller støvlen til at bevæge dig omkring din lokale fiske sø, så er det vigtigt at gøre sig klart hvor meget isolering man har behov for i støvlen, samt behovet for en vandtæt støvle. 

Jagtstøvler med 3M Thinsulate

Mange af vore støvler er isoleret med 3M Thinsulate, som er en anerkendt og ikke mindst velkendt termisk isolering. Isolering af den enkelte støvle vil fremgå på støvlens produktside. Fremgår det ikke, vil der være tale om en støvle uden isolering. På nuværende tidpunkt har vi støvler på lager, som er isoleret fra 200 g 3M thinsulate helt op til 800 g 3M thinsulate. 

Fælles for alt vort fodtøj er at de har en letvægt EVA mellem sål, som sørger for at mindske stød når du bevæger dig på terræn. 

En god jagtstøvle

Et andet vigtigt parameter at gå efter, når der skal handles nye jagtstøvler, er at jagtstøvlen skal være skridsikker. Når du bevæger sig rundt i terrænet, som ofte kan være mudret eller fugtigt, er det vigtigt du står fast, så du afgiver så lidt lyd som muligt. Derudover er det vigtigt at have fokus på hvilket terræn du skal bevæge dig, så du vælger jagtstøvlen i den rigtige nuance.
Alle Remingtons jagtstøvler er produceret med hjælp fra erfarne jægere, som ved hvilke vigtige egenskaber det kræver at designe den bedst mulige jagtstøvle.
Derfor vil du i denne kategori finde at alle vore støvler er skridsikre, samtidig med at mange af støvlerne er holdt i grønne, brune eller sorte nuance, for at kunne blende ind i det meste natur. Flere af jagtstøvlerne har desuden mindre områder med camouflage farver.

Leder du efter det rette jagtsæt til din næste jagt, så kig gerne på vores jagttøj til mænd eller måske du lige vil se efter et godt tilbud, så tjek vores jagttøj outlet ud.