Fiskesæt - jakke og buks

Remington Synergy World er førende inden for lækkert og funktionelt fisketøj i form af sæt til fiskeri og jagt. Du finder et stort udvalg at tøj til fiskeri med mange lækre detaljer, der gør det endnu sjovere at fiske.

Bider fiskene altid mere i regnvejr? Det evige spørgsmål når man møder fiskeglade mennesker, der står i silende regnvejr, samt et spørgsmål vi nok aldrig får det endelige svar på. 

Men er du typen der tager på fisketur i al slags vejr, så er et fiskesæt fra Remington værd at overveje. Hver end du skal stå ved Put and Take søen i flere timer, ved kysten en hel dag eller med båd ud på det gule rev, vil et vind- og vandtæt sæt give dig en bedre oplevelse på din tur. 

Et fiskesæt fra Remington består en buks og en jakke. I nogle af sættene vil buksen være en semioverall, som sikre at ryggen forbliver dækket godt ind mod kulde og vind. Sættene er desuden udstyret med mange lommer, da vi ved at der skal være plads til dit grej. 

De fleste sæt har en Climatic Extreme membran, som sikre dig et vandsøjletryk på 10.000mm H20/m2/24h, samt en åndbarhed på 8.000g H20/m2/24h. På hvert sæt vil der være angivet hvilken membran, der er i sættet. 

Vores fiskesæt kan bruges i alt slags vejr. Udover et godt fiske sæt, der er vind- og vandtæt kræver det ofte et basislag og evt. en ekstra trøje for at holde varmen i de kolde måneder. 
Vi anbefaler altid lag på lag beklædning, da det giver dig den bedste forudsætning for at ramme den rette og behagelige temperatur for netop dig. 
Vores anbefaling vil derfor være et termosæt som inderste lag, og evt. en fleece som andet lag, hvorefter fiskesættet fungerer som yderste lag.